Notícies de

CONTE D'ESTIU

Fot-li, Quim!

El Quim i la Magda es casen a Sant Joan de Caselles. La nit abans del casament ha estat dura. I important. Dir-li adéu a la solteria tampoc es fa cada dia i ell, home ordenat, s’ha deixat entabanar.

Amb la motxilla i les xiruques

Una talaia preciosa

Pic de la Coma d eles Varilles (2.758 METRES). La muntanya d’avui no és tan coneguda com les grans clàssiques d’Andorra però s’inscriu en la categoria de les més interessants que ofereix el país.

Converses de terrassa

“L'inici a la policia va ser molt dur”

Maribel Lafoz. És consellera de l’oposició amb els liberals al comú d’Encamp. Ha estat gairebé 25 anys a la policia i ara s’ha retirat del cos. Enguany comença a exercir d’advocada.

Reportatge

El salt inesperat

Julio Pintado disputa avui a Getxo la seva segona prova com a ciclista professional. El nou equip Massi-Kuwait Cycling Project ha obert a l’andorrà un món de possibilitats que podrien portar-lo al Mundial de Qatar als 33 anys.

Reportatge

L'art d'explicar la ciència

“Sens dubte, l’art i la poesia busquen la bellesa de les imatges de la naturalesa”, ciència i art estan i sempre han estat íntimament lligades, diu l’alturgellenc Manuel Suárez, que el proper dia 10 presenta llibre: ‘La ciència, tard o d’hora, ho explica tot’.