Compte enrere per a "Joc de Trons"

El 15 d'abril es començarà a revelar el desenllaç de la vuitena i última temporada

Compte enrere per a "Joc de Trons"

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Després de molts mesos d’intrigant espera, els amants de l’aclamada sèrie Joc de Trons sortiran de dubtes el pròxim 15 d’abril. Una data clau en què es començarà a revelar el desenllaç de la vuitena i última temporada, amb només 6 capítols, que caldrà degustar amb molta atenció. Els guionistes de la sèrie, David Benioff i D. B. Weiss, han posat el caramel a la boca a tots els seguidors de l’obra audiovisual amb l’últim tràiler que ha vist la llum, de gairebé dos minuts de durada. Aquest destaca pel secretisme dels pròxims esdeveniments i deixa la porta oberta a un munt d’incògnites que caldrà resoldre.

Podrà Arya Stark complir el seu destí i veure la cara de la mort que més desitja? Quin serà el vertader paper de Sam Tarly a la saga? Com serà la batalla d’Invernalia contra els caminants blancs, la mare de totes les guerres de la sèrie? Muntarà Jon Snow Drogo o Rhaegal? Quin paper jugarà Gendry, el fill bastard de Robert Baratheon? Què significa el somriure i la llàgrima de Cersei, amb la copa a la mà?

Tot i que el tràiler té una brevetat alarmant i pràcticament no deixa entreveure cap avanç, ja ronda a les xarxes un seguit d’especulacions i teories sobre el desenllaç de tots aquests dubtes: el canvi de bàndol de Jaime Lannister i la mort de Cersei a les seves mans, l’enfrontament de Sansa amb Daenerys i Jhon pel aconseguir el poder, John Snow i Tyrion Lannister com a principals candidats a convertir-se en Azor Ahai (el príncep promès per la profecia) o l’acomiadament definitiu entre la parella Missandei i Gusano Gris. Comença el compte enrere per descobrir-ho.

tracking