"Les dones ho donem tot per ser mares i créixer com a persones"

Melani Olivares. L’actriu que es va posar a la pell de Paz a la famosa sèrie ‘Aída’, de Telecinco, protagonitza el nou èxit de TV3, ‘Benvinguts a la família’

"Les dones ho donem tot per ser mares i créixer com a persones"

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Com ha estat protagonitzar ‘Benvinguts a la família’?
Ha estat un repte complicat, perquè els actors no teníem el to, però el Pau i l’Ivan ens el van saber transmetre molt bé, perquè tenien molt clar com ho volien, però per a nos­altres no era tan fàcil, perquè moltes vegades no sabíem en quin to estàvem.
I compartir escena amb la Yolanda Ramos?
No havia treballat mai amb la Yolanda Ramos, però és una actriu meravellosa i tant de bo treballi més vegades amb ella.
Tenir de companya una actriu de deu anys...
M’ha tocat una filla de qui no puc estar més orgullosa. Nonna Cardoner és increïble, molt disciplinada i sap què és ser actriu. Ha mamat de casa aquesta dinàmica de treball, que el seu germà sigui actor, Nil Cardoner, també hi té a veure. És una nena que s’entrega i és un plaer treballar amb ella.
S’esperaven l’èxit?
Mai espero aquestes coses perquè la Yolanda i jo no hem treballat molt a Catalunya i teníem por, és clar, però hi ha hagut molt bona rebuda. Aquesta sèrie és diferent a totes les altres, no puc reconèixer-la amb cap altra del panorama televisiu espanyol.

Mesclar la mort i el riure no sembla gaire amable...
La comèdia és així, nosaltres a Aída els temes més brutals els tractàvem en comèdia. Quan es treballa en comèdia es pot fer amb careta o treballar la veritat i que la situació sigui còmica.
Què hi ha de la Melani a l’Àngela i a l’Àngela de la Melani?
L’efectivitat, les dues som molt pràctiques. Tenim una gran família i som efectives o no seguim endavant. Encara que l’Àngela és molt més obscura que jo i arrossega tota la família a les seves desesperades idees, encara que la família és el seu equip.
Per fer d’Àngela també ha fet un canvi físic, oi?
Jo acabava de parir, aleshores vaig decidir no tornar al pes normal perquè el personatge de l’Àngela necessitava tenir una aparença més castigada per la vida.
Com va compaginar la maternitat amb el rodatge?
Tenint un marit meravellós que em fa costat amb l’ajuda de la mare, que va venir a Madrid a cuidar el petit. Tot i que penso que ho faig com ens ho fem totes les dones, que ho donem tot per ser mares i, també, per poder créixer i evolucionar com a persones.
tracking