"Sóc un animal d'escenari, de teatre"

Gisela. La cantant ‘extriunfita’ va representar el Principat al festival d’Eurovisió el 2008. Ara està de promoció del seu nou ‘single’, ‘Sigue el ritmo’.

Gisela

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Fa poc va ser el concert d’‘OT. El Reencuentro’. Expliqui’ns, com va anar? La vam veure molt emocionada.

Sí, va ser un moment màgic, únic i bonic, un regal que vaig gaudir com no ho havia fet fa quinze anys, perquè era una nena i no era conscient del que estava passant.

Alguna anècdota o curiositat que no es va veure?

El que es va viure entre bambolines va ser molta emoció. Totes sortíem plorant, arribàvem al camerino i ens abraçàvem... Després jo vaig haver de fer un canvi de vestuari a última hora i gairebé no arribo a cantar la meva frase de Mi música es tu voz. Tots m’estaven esperant i vaig sortir quasi amb la cremallera descordada.

Més enllà del concert, el retrobament dels ‘extriunfitos’ ha estat molt ben rebut pel públic. Què li ha suposat?

Ha estat com tornar enrere d’una manera molt bèstia. Al principi va ser molt impactant perquè Operación Triunfo (OT) ha portat molts sentiments, uns de bons, i uns de no tan bons. A mi em feia molta il·lusió participar-hi, reviure un moment que va canviar les nostres vides per sempre i que ens ha donat el que ara tenim.

I en l’àmbit professional, el retrobament els haurà servit per tornar a estar a primera línia.

Això és innegable. S’ha de prendre com una cosa puntual, com una empenta que hem d’intentar aprofitar cadascú a la seva mida dins la seva trajectòria... I això és el que faré, intentar que això em porti coses més bones encara, i més feina.

No sé si és casual o no, però ara estrena nou single, ‘Sigue el ritmo’.

És una cançó que tenia moltes ganes de treure i que va molt en la línia del que ha sigut la meva carrera fins ara, marcada pel teatre musical. És un tema molt divertit, cañero, que convida a ballar.

També segueix amb el musical ‘Gisela y el libro mágico’.

Sí, des de fa tres anys i mig. Té una vida bastant llarga i d’èxit i encara ens queda un any com a mínim. És un format que funciona molt bé, les crítiques han estat increïbles, la gent gaudeix, s’ho passa molt bé, tant els nens com els pares...

I en el futur, què es veu fent?

Sóc animal d’escenari, de teatre, i espero seguir fent musicals, ja siguin internacionals com Grease, o propis com El libro mágico, que també és molt gratificant.

tracking