x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Tecnologia - 7 DIES

El mòbil totterreny

El Nokia XR20 té una de les pantalles més resistents del mercat
El mòbil totterreny

El mòbil totterreny

El mòbil totterreny

Actualitzada 02/08/2021 a les 20:29
Un informe encarregat per Nokia per tal de conèixer el que els consumidors esperen dels seus telèfons mòbils ha posat de manifest –com va informar recentment Florian Seiche, CEO de la companyia HMD Global–, que “el 73% dels consumidors volen conservar el seu telèfon durant més temps i ho farien si els seus dispositius duressin més”. Per aquest motiu, va afegir, “estem animant la gent a evitar la substitució prematura dels telèfons i fomentant un consum més sostenible d’aquests dispositius”.

En aquest escenari i amb aquest objectiu empresarial acaba de presentar-se l’XR20, un terminal pensat específicament per resistir els imprevistos del dia a dia, gràcies a la seva construcció d’alta resistència. El model estarà disponible des del 3 d’agost.

Temperatures extremes, caigudes des d’1,8 metres o resistència de fins a una hora sota l’aigua són algunes de les prestacions del Nokia XR20, construït per resistir condicions molt més agressives que les de la vida quotidiana, ja que pot aguantar més del que mai exigirà l’usuari. Aquest telèfon a prova de vida està fabricat segons un estàndard militar, MIL-STD-810H, que prova l’equip per resistir en els entorns més adversos.

L’aparell compta amb una de les pantalles més resistents del mercat: Corning Gorilla GlassVictus. Durant la seva presentació i per demostrar la seva durabilitat, la llegenda del futbol brasiler Roberto Carlos i la campiona mundial de freestyle Lisa Zimouche van sotmetre el nou Nokia XR20 a proves com ara submergir-lo en aigua glaçada, colpejar-lo, llançar-lo i fer-lo girar en un camp de futbol de formigó. Roberto Carlos fins i tot va recrear la famosa falta directa amb efecte del partit Brasil-França del 1997 per posar a prova el dispositiu. Es van col·locar tres Nokia XR20 en un pal de la porteria perquè el jugador llancés a porta. Després de la prova, el futbolista va comentar: “M’han demanat que recreï la falta directa del 1997 moltes vegades al llarg dels últims vint anys, però mai com ara. Estava segur que un telèfon mòbil no podria sobreviure la força d’una pilota de futbol. No creia que el Nokia XR20 resistís la potència del meu xut, però el resultat és impressionant.”

Nokia llança aquest equip a prova de futur, és a dir, que no es tracta d’un model únicament actual, sinó que arriba amb la promesa 4-3-3-1: quatre anys d’actualitzacions de seguretat mensuals, tres anys d’actualitzacions del sistema operatiu i una garantia ampliada de tres anys. Si passa alguna cosa inesperada, compta amb un any de reemplaçament de pantalla gratuït. L’XR20 disposa d’una fiable càmera dual de 48 MP+13 MP amb òptica ZEISS, àudio espacial OZO i solucions d’imatge noves. El mode SpeedWarp permet capturar aventures en un muntatge compacte. Superant els límits de la gamma mitjana, també ve amb velocitats 5G i càrrega sense fil de 15W. El preu del dispositiu rondarà els 470 euros.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts