Música i sexe

La música serveix per connectar amb la parella

Música i sexe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Durant molt de temps, el cinema, la televisió i la pornografia han contribuït al fet que associem certs tipus de música amb escenes eròtiques. Per a moltes persones, la música és un aspecte primordial que no pot faltar en les seves relacions sexuals. Incita el desig i la passió per l’altre i es converteix en un estimulant per escalar fins arribar al clímax. Cançons suaus que mantenen un ritme continu, sense grans alteracions harmòniques, fan que la música sigui més idònia per al sexe, i encara que qualsevol classe de música té el dret de poder estar en el catàleg musical eròtic d’una persona, és recomanable que siguin cançons que no reclamin gaire l’atenció o tinguin canvis bruscos de ritme que puguin distreure els amants. Sempre recordant que no hi ha res escrit en relació amb l’estil musical o als seus ritmes. Cada persona pot trobar suggerent qualsevol tipus de cançó per endinsar-se en el món de l’erotisme.

Escoltar la nostra música preferida provoca reaccions en el nostre cervell similars a l’efecte que es produeix amb el plaer sexual. Són moltes les evidències neurològiques que demostren com s’activen els nuclis del plaer vinculats amb la satisfacció en el menjar, amb les relacions sexuals o en resposta a la música que més ens agrada.

Per a les relacions sexuals en parella és important que el gust sigui compartit. La música ens ha d’acompanyar però no ens ha de distreure. Si aquest és compartit, i ambdues parts senten el ritme, la melodia o la sensibilitat que pot produir la música ens farà reviure pensaments i sentiments. En la intimitat ens transporta a llocs on cos i ànima s’uneixen, un món ple de seducció i passió, un vehicle per trencar la monotonia, ser creatiu i connectar amb la parella. Gaudim de la música en les relacions sexuals com si es tractés d’una beguda afrodisíaca.

CAL SABER

PROMOU LA SENSUALITAT La música desperta tota mena d’emocions i sentiments, ens transporta, accentua la creativitat, incita el moviment, allibera endorfines que proporcionen sensació de benestar i plaer i, a més, promou la sensualitat. Escoltar música que ens agrada, sigui quina sigui, pot relaxar-nos, afavorint un estat més adequat a cada fase de la resposta sexual.

tracking