Lluir escot

Es recomana l'ús de sostenidors per dormir

Lluir escot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Quan parlem d’un escot envellit, parlem normalment de l’escot de la dona on amb el pas del temps, sobretot a partir dels 40 anys, es detecta l’aparició d’unes arrugues profundes que assenyalen especialment la zona entre els pits produint unes ratlles característiques. Normalment es pot atribuir a les maternitats, a factors genètics de tipus de pell amb tendència a la flacciditat, dormir de costat (i òbviament sense sostenidors), mida i pes del pit i en ocasions excés de sol durant els anys anteriors.

Recomanem fer tractament cada cert temps per evitar tenir una pell molt espatllada i que llavors sigui de difícil resolució. Es proposa a la pacient fer un tractament a base d’àcid hialurònic d’alta viscositat que injectat de forma adient, ens serveix per fer una xarxa en direcció contrària a la direcció de les arrugues o que es contraposi a l’efecte gravitacional vertical que afavoreix aquestes arrugues. Es requereixen fer diferents injeccions transversals. Prèviament anestesiem la zona amb crema d’ús tòpic tot i que les injeccions són poc doloroses. Normalment són necessàries dues sessions amb un interval de dos mesos entre cadascuna d’elles. Ajuda després que la dona a casa es faci un massatge regular a la zona en la mateixa direcció de les injeccions i que es posi un sostenidor a les nits que sigui confortable per dormir, especialment recomanable en dones amb pit gran.

L’efecte del tractament es molt satisfactori però malauradament dura un temps i cada un o dos anys cal repetir-lo.

Taques solars o fosques

Un altre aspecte del deteriorament de l’escot és l’aparició de taques fosques o taques solars i de petites venetes o varicul·les, anomenat cuperosi. Això es tracta amb làser i permet obtenir una pell de més qualitat, més juvenil i un escot per lluir.

tracking