Tendències per a la tardor

El vestit llarg de flors apunta a ser l’estrella

Tendències per a la tardor

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Malgrat que estem endinsats de ple en l’estiu, és habitual començar a sentir a parlar a aquestes alçades del que es portarà durant la tardor. Les botigues de moda i els disse-nyadors ja han deixat entreveure les tendències de cara al setembre i l’octubre i per sobre de tot destaquen els vestits llargs. És segurament la peça més versàtil en un armari femení ja que pot servir tant per a una tarda d’estiu, com per a una jornada de treball, com per a una festa.

Ara bé, hi ha un model que segons apunten els experts en moda destacarà per damunt de la resta: el de flors. El primer motiu que porta a pensar que el vestit llarg de flors serà una de les estrelles és que qualsevol tipus de calçat és apte per acompanyar-lo. Des de les botes, passant per les sneakers o fins i tot les xancles o sandàlies. Generalment, tot tipus de calçat combina amb aquests vestits, així com les jaquetes. Ja siguin caçadores o blazers, aquestes també són un aliat perfecte del que s’espera que triomfi a la tardor.

Altres tendències que ja es deixen entreveure que poden destacar de cara a la següent temporada són els vestits llargs amb volants, així com les bruses. Són dues peces que ja s’han fet notar durant l’estiu, però també apunten a quedar-se quan comenci a fer menys calor.

tracking