Per retenir el talent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Si un país vol aspirar a convertir la seva indústria de la moda en la més important del món ho té difícil si posa barreres al talent. És del que es queixen el Consell de Disse-nyadors de Moda d’Amèrica (CFDA) i la institució que defensa la reforma immigratòria al país (Fwd.us). Les dues entitats s’han aliat per demanar una millora de la política de Donald Trump en aquest camp. Reclamen mesures que protegeixin els treballadors americans i els nous talents estrangers.

“Vaig deixar Europa i vaig arribar a Nova York embarassada i amb una maleta plena de vestits fets a Itàlia. Amb aquests dissenys he viscut el meu somni americà”, va explicar la presidenta del CFDA, la dissenyadora Diane von Furstenberg”, durant la roda de premsa per reclamar més drets per als immigrants. La modista, que va parlar de la seva experiència com a immigrant, va assegurar que Nova York és un dels millors aparadors per reflectir tot el que passa a la indústria i que moltes persones de tot el món arriben als Estats Units buscant una oportunitat per triomfar en la moda. “Els joves que tenen talent il·limitat i una gran potència i continuaran construint i innovant el sector si les polítiques d’immigració dels Estats Units els permeten quedar-se”, va reivindicar.

“Jo soc un immigrant”

Durant la setmana de la moda de Nova York un grup de models, fotògrafs i dissenyadors es van unir per enregistrar una campanya conjunta per reclamar més drets per als immigrants als Estats Units del sector.

tracking