x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Cuina

Peus de porc amb reducció i suc de pinya natural

El xef del restaurant Les Closes, Allan Franco, explica la recepta dels peus de porc amb reducció de porto i suc de pinya natural
Allan Franco, xef de les Closes

Allan Franco, xef de les Closes

Allan Franco, xef de les Closes

Fernando Galindo
Actualitzada 23/07/2018 a les 20:27
Els peus de porc són, com la majoria d’ingredients de cuina provinents del porc, una peça versàtil, amb moltes possibilitats per a la cuina. Guisats en salses variades, desossats, farcits, amb cigrons, al forn. Com a ingredient principal o com a complement amb d’altres productes per a múltiples elaboracions, que habitualment requereixen una cocció lenta per preparar un plat sucós. Es tracta d’una peça de carn gelatinosa per la gran presència de cartílag, que permet treballar textures molt específiques i guanya pes als menús després d’uns anys on era menys habitual.

Els peus de porc tenen propietats nutricionals importants, com ser un aliment ric en vitamina B1, que està recomanada per superar l’estrès i la depressió i per superar períodes de convalescència i també després de l’embaràs i la lactància. Estan especialment indicats per a persones que tinguin problemes d’hipertensió o anèmia i es destaquen com un ingredient amb un baix contingut en colesterol i en greix que aporta molt poques calories a la dieta.

peus de porc

LA RECEPTA

Ingredients:
2 peus de porc tallats al mig 1 got de Porto negre
1 got de suc de pinya natural
1 ceba mitjana
1 cullerada sopera de vinagre de Mòdena
2 grans d’all
Oli, llorer, brou de carn

Elaboració:
2 peus de porc tallats al mig 1 got de Porto negre
1 got de suc de pinya natural
1 ceba mitjana
1 cullerada sopera de vinagre de Mòdena
2 grans d’all
Oli, llorer, brou de carn
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477