-
Cuina
23/01/2020 - 06:00
Eva Bosch
Andorra la Vella
El xef d'El Raïm, José Manso, explica com fer cua de bou en salsa de foie
-
Cuina
19/12/2019 - 06:00
Alexandra Muratet
Andorra la Vella
El xef del restaurant Kao Soldeu, Josep Maria Kao, explica com fer un nem vietnamita amb verdures
-
Cuina
12/12/2019 - 06:00
Lidia Pérez
Andorra la Vella
La xef del restaurant Versió original, Maria Teresa González, explica com preparar una aleta de vedella farcida amb saltat de cols de brussel·les i castanyes
-
Cuina
28/11/2019 - 06:00
Pietat Martin Vivas
Andorra la Vella
El xef de la pizzeria La Piazza, Jesús Etxebarria, explica com fer un bacallà a la felipa
-
Cuina
10/10/2019 - 06:00
Lidia Pérez
La Massana
El xef del restaurant Món Bohemi, Pablo Tolisano, explica com fer un filet de porc amb chimichurri i xips de remolatxa
-
Cuina
04/07/2019 - 06:00
Eva Bosch
Andorra la Vella
El xef del restaurant l'Ensegur, Josep Moràguez, explica com fer un tàrtar de tomàquet
-
Cuina
06/06/2019 - 06:00
Carles Fàbregas
Andorra la Vella
El xef del restaurant Buda, Alejandro Santiago, explica com fer una amanida de flor de llamàntol
-
Cuina
23/05/2019 - 06:00
Pietat Martin Vivas
Andorra la Vella
El xef de l'Hotel Exe Prisma Restaurant Fourteen, Antonio Muñoz López, presenta la recepta de pinya rostida amb sucre de melassa, sorbet de coco, maracujà i ‘xoco’ blanca
-
Cuina
16/05/2019 - 09:00
Carles Fàbregas
Andorra la Vella
El xef del Cheese's Art, Severiano Martínez, presenta una fondue de formatges suïssos amb gambes
-
Cuina
25/04/2019 - 06:00
Eva Bosch
Andorra la Vella
El gerent del restaurant La Borda de l'Arena, José Luis Alonso, explica com fer la cua de bou
-
Cuina
18/04/2019 - 06:00
Carles Fàbregas
Andorra la Vella
El xef del restaurant Odei Coffee&Kitchen, Luis Gamboa, explica com elaborar una albergínia rostida amb cuscús de bròquil-coliflor i cremós de tahini
-
Cuina
28/02/2019 - 06:00
Alexandra Muratet
El Tarter
El xef de la Trattoria San Pietro, Mauro Frattini, explica com elaborar un ossobuco amb cremós de patata, escalunyes crocants i mantega de caracú
-
Cuina
21/02/2019 - 09:00
Pietat Martin Vivas
El xef de l'Hostal Palanques, Julien Vaillant, mostra com cuinar caneló de galta de porc
-
Cuina
14/02/2019 - 09:00
Clàudia Campos
El xef operatiu d'Ensisa, Xavi Solé, mostra com cuinar un tàrtar de patata amb anguila fumada amb fusta d'olivera
-
Cuina
31/01/2019 - 06:00
Clàudia Campos
Port d'Envalira
El xef del restaurant Lo Refugi, Joel Marín Cerqueda, explica com cuinar una crema de bolets amb espuma de tòfona blanca