El camí de la imaginació

L’Univers va decidir que el pont des de l’interior dels homes cap a l’exterior fos com una espècie de càmera mental que té el grandiós poder de crear il·limitadament

El camí de la imaginació

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La imaginació és la poesia de la vida. Cada història creada per la imaginació a la ment és la consumació de la llibertat humana, ja que converteix l’ésser humà en subjecte de la realitat, no pas en objecte. L’Univers va decidir que el pont des de l’interior dels homes cap a l’exterior fos com una espècie de càmera mental que té el grandiós poder de crear il·limitadament. El camí de transbord entre la vida de dintre i la de fora és la imaginació.

Però tot i que la imaginació és bàsica per a la nostra subsistència psíquica, emocional, espiritual i física, la societat actual la desaprofita donant-li molt poc valor. Per contra, el sistema prefereix instruir-nos des de ben petits en la raó i la lògica. I no és que aquestes capacitats siguin més dolentes o menys bones, sinó que són només una part del potencial humà. Quan l’hemisferi esquerre i l’hemisferi dret estan sincronitzats l’home desenvolupa al màxim la seva natura oculta, un potencial que l’eleva a l’arquetip de Déu. I Déu és aquell que genera la seva pròpia realitat.

Viure cerebralment amb els dos hemisferis és símbol d’utilitzar la raó i la imaginació, la lògica i les emocions. Dues capacitats divines en un cos terrenal, que a partir d’elles l’humà genera matèria física. És a dir: realitats i circumstàncies. I la imaginació contribueix al propòsit produint informació en forma d’imatges, colors, sons, mesures. L’ordre de la informació arxiva una dada que va cap a una antena o ordinador universal que la transforma en realitat física. És amb la imaginació que l’home és lliure, doncs en ella no pot entrar cap element extern, és pura autoconsciència.

Avui tens l’oportunitat d’imaginar per a ser lliure i crear la teva meravellosa realitat. Aprofita-ho!

Exercicis a fer:visualitza allò que desitges

A partir d’ara, cada setmana agafa de protagonista la teva persona, a tu mateix, i fes volar la imaginació. Al matí, imagina tot allò que desitges que passi durant el dia. A la nit, imagina diverses alternatives a les situacions que t’han succeït durant el dia, com si poguessis canviar el passat. Juga amb totes les categories de la imaginació.

*David Murias és filòsof expert en desenvolupament humà (davidrodriguez70@gmail.com)

tracking