Preparats pel canvi d'any

Cal valoritzar tot el que has viscut durant el 2016 i deslliurar-te del pes de les situacions i emocions incòmodes de l’any que deixem

Preparats pel canvi d'any

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El planeta Terra gira en una òrbita el·líptica al voltant del Sol en un temps de 365 dies i poc més de 6 hores. 365 dies són 8.760 hores, 525.600 minuts, 31.536.000 segons. Temps en el qual tu has pensat, parlat, sentit i actuat. I aquest conjunt d’accions i d’operacions que has realitzat t’han provocat situacions i circumstàncies. Són les que desitjaves? Et preguntes per què no t’han succeït les que volies realment? I per què han aparegut aquestes i no d’altres?

Estem en el transcurs d’un canvi anual. És a dir: la Terra acaba un moviment que ha durat 365 dies. I en aquest precís instant, en el canvi, hi haurà un moviment cap a un lloc nou i desconegut. Quan la ment humana comença una situació nova plena d’informació passada hi ha una saturació d’informació, un col·lapse. Llavors arriba caos mental. I el caos mental es transfereix a un caos existencial de vida. Si no es buida i neteja la ment d’informació atraurà a la realitat física desordre. Per tant, en aquest canvi d’any és necessari fer dues coses: valoritzar tot el que has viscut durant el 2016 i deslliurar-te del pes de les situacions i emocions incòmodes de l’any que deixem, per iniciar generant amb una ment buida i neta la visió de l’any 2017.

EXERCICIS A FER

2016:

En un full escriu els comportaments i experiències que hagis tingut durant l’any. No els vegis com a bons ni com a dolents, sinó simplement com a formes de ser i situacions. Sigues honest amb tu. Posa al full tota la informació, escriu el que has après i les coses beneficioses de tot el que has viscut. Valora els comportament i circumstàncies. Llegeix-lo tres vegades i després llença el paper al foc. Agafa una bossa o motxilla i papers petits. En cada paper escriu les experiències o les emocions negatives que has viscut durant l’any. Posa els papers a la bossa, que simbolitza la teva vida, i als papers les realitats i emocions negatives viscudes. T’has de deslliura del pes, i per fer-ho, vas a un lloc sol amb molt d’espai i amb tota la teva força dius cridant: “Trec de la meva vida tot el que no em val i em pesa... M’allibero”, i fas l’acció de llençar la motxilla el més lluny possible. Tot seguit, agafes la motxilla i la poses a les escombraries perquè tota la informació es transformi en objectes productius. Hauràs refinat la informació.

2017:

En un full escriu tots els propòsits de comportaments personals, experiències i situacions que desitges per al nou any. I en lloc de posar verbs com vull o desitjo escriu les frases com si programessis el que passarà i quan. Exemple: “Durant aquest any a l’estiu, la meva família i jo tindrem diners suficients per fer un viatge meravellós ple de diversió i alegria.” Com quan programes una cita a l’agenda. Tot seguit, llegeix la informació tres cops i posa el full en un sobre amb data 1 de gener i digues: “Em comprometo a honrar, valorar i generar la meva vida. A fer-me feliç.” Guarda-la. El 31 de desembre del 2017 obre-la i mira el compromís que has tingut amb la teva existència.

tracking