Bateria carregada en vuit minuts

La nova tecnologia de Xiaomi bat tots els rècords

Xiaomi crea una nova tecnologia de càrrega ràpida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Xiaomi ha decidit treure pit amb la seva nova tecnologia de càrrega ràpida per a telèfons mòbils, que permet que un telèfon intel·ligent passi del 0% al 100% de bateria en tan sols vuit minuts. Una proesa que ha aconseguit gràcies a un sistema de càrrega (de 200 W per cable i de 120 W en la modalitat sense fil) que ha batejat amb el nom d’HyperCharge.

En una prova mostrada per la marca, es pot comprovar com amb la càrrega d’un Mi 11 Pro es bat el rècord mundial de major velocitat en un mòbil amb una bateria de 4.000 mil·liamperis, tant amb cable com amb wireless.

En el cas de la càrrega amb cable (200 W) la bateria es carrega completament en vuit minuts. Mentrestant, en el cas de la càrrega sense fil (120 W) el temps necessari per omplir al 100% la bateria és de 15 minuts.

Segons Xiaomi, aquesta nova tecnologia de càrrega, en la seva modalitat amb cable, permet que un 10% de la bateria del telèfon es carregui en tan sols 44 segons, i el 50% en només tres minuts. Mentrestant, en el cas de la càrrega sense fil, Xiaomi ha estat capaç de carregar un 10% de la bateria en un minut i el 50% en set minuts.

Uns temps impressionants que deixen entreveure com el fet de deixar el mòbil carregant tota la nit va camí de ser cosa del passat. No obstant això, previsiblement encara falta temps (mesos o fins i tot anys) fins que puguin comprar-se carregadors i telèfons amb aquesta tecnologia.

tracking