MODA

Tendències 2020 en pentinats

La mitja cabellera és la tendència d'aquests mesos

Tendències 2020 en pentinats

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les tendències capil·lars per a aquesta temporada s’adapten a la llargada del cabell, sense importar si es vol lluir una cabellera llarga o experimentar amb la curta. S’esculli l’estilisme que s’esculli, la millor opció és centrar-se en la forma de la cara, per tal que equilibri les faccions.

EL CABELL CURT

El tall per excel·lència és el bob, on el cabell acaba just a l’altura de la barbeta. Aquest pentinat, despreocupat i amb un estil rocker afavoreix molt i és fàcil de mantenir. D’acabats n’hi ha per a tots els gustos: de tall recte, amb puntes desfilades per donar-li un toc més informal o ben curt a l’estil pixie. El serrell està més de moda que mai. El perruquer de les Kardashian, Andrew Fitzsimons, explica que la cabellera llarga “fa molt de temps que és la protagonista, però ara es tornarà a portar-lo més bob”, i assegura que les tonalitats càlides seguiran estant de moda (rossos platins, reflexos...) tot i que els vermells es començaran a veure de nou.

CABELLERA LLARGA

Per a totes aquelles que tenen el cabell llarg, poden optar pel cabell desfilat, recte i llis o esglaonat. Pel que fa al color, les metxes tornen a estar de moda, aportant el toc de llum necessari. El serrell també és tendència, així com les ones i les cues de cavall ben altes.

Fer una cua de cavall ben alta Per tal d’evitar que els cabells surtin, cal dividir el cabell en seccions, sent la primera d’orella a orella, i pentinar-la cap a dalt, completament llis, fent el mateix amb les altres seccions. Si es fa amb tota la cabellera, s’escaparan flocs. És molt necessari posar-li laca al raspall mentre es pentina el cabell, per evitar remolins, aportar brillantor i una textura més shiny.

MITJA CABELLERA

Un cabell ni llarg ni curt és la solució perfecta per a totes aquelles que es volen tallar el cabell però no s’atreveixen a fer-ho ben curt. És un tall versàtil i molt fàcil de mantenir, optant a poder-lo portar de diverses maneres.

Pel que fa als estilismes, la mitja cabellera tallada amb capes li aporta molt moviment, tot i que és per a aquelles que tenen abundant cabell. Per a les persones que en tenen poc el millor és la cabellera recta, estant de moda que estigui o molt llisa o molt arrissada. Per tenir més volum i moviment la millor opció és optar per un capejat molt marcat o un frontal desfilat que vagi des de la mandíbula fins al pit.

tracking