Any nou, sèries noves

‘Sex education' i 'Sabrina' tornen amb nova temporada

Any nou, sèries noves

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Comença un nou any i el primer mes ve carregat de la millor ficció televisiva, amb algunes de les produccions més esperades i d’altres de noves per als amants de la petita pantalla.

SABRINA

Les esgarrifoses aventures de Sabrina tornen el 24 de gener amb una fosca tercera temporada en la qual la bruixa portarà de nou al món dels mortals el seu amor, en Nick. La nova temporada vindrà acompanyada de nous habitants de Green­dale i l’Infern.

SEX EDUCATION

Les noves aventures dels nois de Sex Education tornen el 17 de gener amb la segona entrega. La sèrie, fresca i divertida, torna amb més problemes sexuals, amb un Otis que es deixarà portar i amb la inseparable companyia d’Eric, que deixarà enrere les seves inseguretats. Els nous capítols aclariran què passarà amb Adam i si, per fi, el sexòleg favorit farà un pas més amb Maeve.

ARES

Ares és una societat secreta d’estudiants oculta en el cor d’Amsterdam. Allà, els seus protagonistes viuen immersos en un món carregat de luxes fins que descobreixen que aquest lloc està maleït. Una sèrie de por que s’estrenarà el 17 de gener.

RAGNAROK

El 31 de gener s’estrena Ragnarok, la pròxima sèrie de Netflix, que combina hormones revolucionades, mitologia nòrdica i successos estranys en un poble petit. Magne, nouvingut al lloc, té unes habilitats especials que el diferencien de la resta de nois. Seran aquestes capacitats les que li permetin salvar al poble i erigir-lo com el seu heroi?

PICARD

Picard, un spinoff d’Star Trek, arribarà a Amazon Prime Vídeo el 23 de gener del 2020 amb 10 nous capítols. La sèrie se centra en el famós excapità de l’USS Enterprise-D, Jean-Luc Picard. Una jove misteriosa es creuarà en el seu camí i ell sentirà l’obligació d’ajudar-la, liderant una vegada més la tripulació.

tracking