Negroni

El còctel neix d'un comte italià que va decidir fer-li una variació a la recepta original

Negroni

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El gust del Negroni és un clàssic en el paladar dels amants d’un bon aperitiu a tot el món. La seva història neix d’un comte italià que va decidir fer-li una variació a la recepta tradicional i va crear un dels còctels més gaudits a escala mundial i que celebra els seus 100 anys acompanyant vetllades: el Negroni.

Un dia, Camillo Negroni li va demanar al bàrman Fosco Scarselli posar-li gin (beguda que havia conegut en el seu pas per Anglaterra) en lloc de soda al seu Americà i va ser aquí on va néixer una de les begudes clàssiques. Elegant i amb un particular gust, ha conquerit paladars al llarg dels anys.

La seva presència a la història no només se centra en taules o bars. El reconegut escriptor Ernest Hemingway va batejar un dels seus gossos a Cuba inspirat en el Negroni. Mentre que el famós director Orson Welles el va qualificar, en el seu moment, com un perfecte exemple d’equilibri de sabors. Si bé té 100 anys de tradició, preparar-lo no és gens complicat. Aquest còctel té una fórmula senzilla. Per gaudir-lo sol es necessiten tres ingredients a parts iguals: gin, vermut vermell i Campari, acompanyats de gel i una rodanxa de taronja. No obstant això, cal mesurar les proporcions de manera correcta, perquè el fet de no barrejar-les bé pot acabar tot arruïnant aquest clàssic tan exquisit i deliciós.

RECEPTA

La preparación del Negroni és d’allò més senzilla. En un got old fashioned posem el gel i les tres mesures de licor, remenem un parell de voltes amb una cullera i decorem. Ho servim en got old fashioned i remenem. INGREDIENTS 30 ml campari 30 ml gin 30 ml vermut vermell Rodanxa de taronja Gel

tracking