MEDICINA ESTÈTICA

Un regal per sentir-se millor

Els pílings mèdics prevenen el càncer de pell

Un regal per sentir-se millor

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quan arriben aquestes dates ens és difícil decidir què podem regalar als nostres éssers estimats.

Els diferents tractaments de medicina estètica són una bona opció com a regal, tant per fer durant aquests dies com per realitzar després de les festes amb tranquil·litat.

Tot dependrà de la nostra fisonomia, però una dosi lleugera de toxina botulínica en l’entrecella, front i les potes de gall ens ajudarà a tenir una cara més relaxada i rejovenida. Les dosis baixes de toxina –adaptades a cada persona–, home o dona, i injectades en els llocs pertinents, ens permetran poder gesticular i conservar una cara rejovenida però natural i expressiva.

Si som d’aquelles de tenir ulleres o solcs infraoculars, un implant a aquest nivell amb un àcid hialurònic específic i amb cànula per evitar hematomes ens canviarà una cara de cansament o trista per una cara més alegre, fresca i jove.

Els pílings mèdics han demostrat en diversos estudis científics ser un tractament preventiu de càncer de pell. Avui disposem de pílings específics que ajudaran les cèl·lules de la nostra pell a reparar l’ADN, fet que evitarà l’envelliment accelerat provocat per les radiacions solars. Amb el píling provocarem una descamació de la primera capa de pell i les cèl·lules mortes, amb una desaparició de les taques superficials i homogeneïtzació del color de la pell.

Si volem rejovenir la zona de la boca, farem una correcció dels solcs nasogenians, els que van de la base del nas fins a la comissura bucal, les arrugues de marioneta, o el codi de barres (sobre el llavi superior), depenent de cada pacient, amb un implant d’àcid hialurònic a la zona amb una cànula, que resultarà indolor. Al mateix temps, podem augmentar lleugerament el volum dels llavis, si veiem que aquests han perdut turgència i hidratació, o si a causa de la nostra fisonomia són massa fins.

Un altre regal possible és el tractament de la cel·lulitis o els cúmuls de greix localitzats, amb mesoteràpia i carboxiteràpia, tractaments que no presenten efectes secundaris i que donen una alta satisfacció de resultats.

Sempre completem els tractaments amb una recomanació de cosmètica mèdica, amb els principis actius adaptats a cada pacient, que ens ajudaran a limitar els efectes del pas del temps.

Tractaments en funció de la fisonomia Una dosi lleugera de toxina botulínica a l’entrecella, front o a les potes de gall, un implant amb àcid hialurònic als solcs infraoculars, un píling mèdic o un tractament de la cel·lulitis són una bona opció com a obsequi. Cal complementar aquests tractaments amb cosmètica mèdica que s’adapti a les necessitats del pacient.

tracking