Cinema

Reinvenció a 'Pirates del Carib'

Disney confia en el guionista Mazin per a la sisena entrega

Reinvenció a 'Pirates del Carib'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una de les sagues més famoses de la història del cine contemporani comptarà amb una sisena entrega, guionitzada pel creador de la sèrie Chernobyl, Craig Mazin, que ha estat contractat per Disney amb la intenció de reinventar Pirates del Carib, segons va informar el mitja especialitzat Hollywood Reporter. El guionista ha treballat en més d’una desena de blockbusters, entre els quals destaquen Scary Movie 4 (2006), Resacón 2. ¡Ahora en Tailandia! (2011) o Las crónicas de Blancanieves: el cazador y la reina del hielo (2016), entre d’altres. Ara s’endinsa, amb Ted Elliott –un expert de pel·lícules d’aventures–, per la creació del diàleg després que el cinquè llargmetratge d’aquesta història de malvats entre oceans Pirates del Carib: La venjança de Salazar (2017), aconseguís una recaptació molt fluixa: una mica més de 713 milions d’euros, una quantitat allunyada de la quarta cinta, que quasi va arribar als mil milions. A més, la inversió va ser la segona més elevada de la saga. Per això, Disney es va esforçar amb la contractació dels guionistes triant Rhett Reese i Paul Wernick, triomfadors pels textos de Dead­pool (2016) i Deadpool 2 (2018). Tots dos es van submergir de ple, però poc després d’iniciar el projecte van decidir abandonar el vaixell.

D’altra banda, es desconeix si una de les cares principals del repartiment formarà part d’aquesta nova entrega: Jack Sparrow, motiu que va portar els fans del personatge a iniciar una recollida de signatures llançada –fa ja deu mesos, amb el lema Mantenir Johnny Depp com Jack Sparrow perquè va fer pel·lícules molt divertides– a la plataforma Change.org que de moment ja n’acumula més de 20.000. L’única qüestió resolta és que la sisena entrega serà un reebot, és a dir, un reinici que trenca amb la continuïtat de la història per crear trames i personatges, que obrirà una nova història després de La venjança de Salazar.

CAL SABER

RECAPTACIÓ DE LA SAGA Les pel·lícules protagonitzades pel peculiar capità Jack Sparrow, interpretat per l’actor dels Estats Units Johnny Depp, han aconseguit una recaptació total superior als quatre mil milions d’euros, una xifra que triplica el pressupost invertit.

tracking