Cinema

Torna 'El rei lleó'

Nou 'remake' d'un clàssic de Disney

Torna 'El rei lleó'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després d’haver remogut la infantesa de moltes persones fa només un parell de mesos amb l’estrena del llargmetratge Aladdin, Disney continua fent treballar de valent les màquines per sorprendre amb nous remakes dels clàssics. Aquesta vegada li toca el torn a El Rei Lleó, que enguany compleix 25 anys de l’estrena i que ja ha arribat a les pantalles dels cinemes de tot Espanya per reviure la nostàlgia amb els personatges més estimats. Disney ha jugat les seves cartes i el director, Jon Favreau, ha estat totalment fidel a la pel·lícula original del 1994, presentant els mateixos personatges, escenes, diàlegs i cançons, però aquesta vegada amb una producció hiperrealista i amb alguna nova incorporació, com ara cançons noves o persecucions i baralles més llargues.

Pel que fa al doblatge, es poden sentir les veus de Donald Glover (Simba), Seth Rogen (Pumba), Chiwetel Ejiofor (Scar) o Beyoncé (Nala adulta). Aquesta última presenta una nova cançó, Spirit, composta expressament per a la pel·lícula, que s’utilitza per il·lustrar el moment en el qual Simba decideix tornar a casa després d’haver fugit. Qui probablement es trobi a faltar serà la veu de Constantino Romero associada a Mufasa.

Els personatges Timón i Pumbaa (Billy Eichner i Seth Rogen a la versió original) tornaran a ser un duet molt estimat pels divertits i estrafolaris diàlegs, però sobretot per una de les cançons que més van marcar molts dels jocs dels més petits de la casa, Hakuna Matata.

tracking