INTERNET

Superar la por a volar

Hi ha aplicacions que ajuden a combatre la fòbia

Superar la por a volar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tenir por a volar és de les fòbies més comunes. No tot­hom es pot veure suspès a més de 10.000 metres d’altitud sense que es creui pel pensament: “I si caiem?” Però en el món actual de la tecnologia i les aplicacions massificades també es pot trobar una solució amb els programes per a mòbils i tauletes que intenten ajudar-te a superar aquestes pors.

És, per exemple, el cas Am I Going Down? (Em desplomaré?). L’aplicació calcula les probabilitats d’accident entre deu milions de rutes, suposant que el resultat tindrà un efecte tranquil·litzador. Al cap i a la fi, aquesta app assegura que la possibilitat d’accident entre la ruta Londres-Miami és d’una entre 4.998.290. Si les xifres no són suficients, el missatge que et dona és que “si prens aquest vol tots els dies esperaries durar una mitjana de 13.693 anys abans de desplomar-te”.

Altres aplicacions aposten més per fer de psicòleg a bord. És el cas de Valk Fear of Flying, desenvolupada amb la col·laboració de KLM i Air France, que ofereix prediccions del temps i possibles turbulències, a més de guiar l’usuari per una sèrie d’exercicis per combatre l’estrès. Per la seva part, SkyGuru explica en temps real tot el que està succeint a l’avió, a més de fer prediccions sobre el que espot esperar durant el vol.

tracking