Tendències en moda de bany

La temporada d'estiu ve marcada per deu estils

Tendències en moda de bany

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Ja es pot donar la benvinguda a l’estiu i s’inaugura la temporada de gaudir del sol i la platja. Per aquest motiu cal anar ben preparat, no només amb la crema solar, sinó també amb alguna de les tendències en moda de bany. Les firmes de moda ja han llançat les seves propostes a les passarel·les, confirmant quines seran les tendències per a aquest estiu. Aquí van els deu estils de roba de bany que garantiran anar a l’última.

TANKINI

Es tracta de samarretes combinades amb la part inferior d’un biquini, sigui de tir alt o baix, que cobreixen més que un biquini però menys que un banyador. Aquesta peça de bany és ideal per a totes aquelles que o bé volen protegir la seva pell del sol o bé no volen anar extremades.

CROCHET

La tècnica de teixit del ganxet o crochet crea patrons de diferents formes i textures, garantint un disseny bohemi i molt femení.

VOLANTS

Els banyadors o biquinis amb volants garanteixen molt de moviment i ajuden a dissimular aquelles parts de la figura que no se’ls vol donar cap mena de protagonisme, sigui als braços o a l’abdomen.

ESTAMPAT ANIMAL

L’estampat que ha triomfat més a l’hivern continua sent protagonista aquest estiu, no només amb el lleopard sinó també amb la zebra o l’efecte pell de serp.

ASIMÈTRIC

Ja fa algunes temporades que triomfa i aquest any continua a primera línia. La roba de bany asimètrica aporta un toc d’allò més diferenciador i estilitza molt.

RETROVINTAGE

Per aconseguir aquest estil que recorda banyadors més tradicionals és imprescindible recórrer als quadres, les ratlles i els piquets.

TYE DIE

Aquest estampat tan psicodèlic dels anys 60 es caracteritza per la barreja de colors llampants i formes diverses que ofereixen un estil ben divertit.

CINTURÓ

El cinturó al banyador o a la calceta és aquell petit detall que emmarca la cintura i marca la diferència.

CINTURA ALTA

Les calcetes de tir alt són les que millor s’adapten al cos i estilitzen d’allò més les cames, fent-les més llargues.

NEÓ

Els tons més vibrants, com el verd, el groc i el rosa, seran els més vistos a les zones de bany, ajudant a potenciar el bronzejat de la pell.

tracking