Cinema

Nova pel·lícula de Pixar

La història passa a Nova York i explota universos còsmics


Nova pel·lícula de Pixar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de l’estrena de la quarta entrega de Toy Story, Disney i Pixar han anunciat que l’any que ve arribarà la seva nova pel·lícula animada, anomenada Soul, ànima en català. Al compte oficial de les xarxes socials han fet arribar el logotip del projecte juntament amb el següent missatge: “T’has preguntat on és la teva passió, d’on venen els teus somnis i els teus interessos? Què és el que et fa a tu... TU?”

És poca la informació que han revelat als mitjans, de fet, no hi ha sinopsi oficial, ni l’equip de producció o el repartiment d’actors. El que sí que se sap és que la història estarà ambientada a Nova York i explotarà “altres universos còsmics”, que fa pensar en el tema de la pel·lícula Del revés, capitanejada pel mateix director que Soul i Up, l’estatunidenc Pete Docter.

L’anunci de la nova pel·lícula va incloure la data d’arribada als cinemes, que serà el 19 de juny del 2020, justament un any després del comunicat del nou llargmetratge animat. Pixar va comunicar que d’aquí a un any “et portarà a un viatge des dels carrers de la ciutat de Nova York fins als regnes còsmics per descobrir les respostes a les preguntes més importants de la vida”.

Soul serà la segona pel·lícula de contingut original per part de Pixar, després d’Unidos, que tindrà la participació de Chris Pratt, Tom Holland, Julia Luis-Reyfus i Octavia Spencer, arribant als cinemes el 6 de març del 2020.

Amb Soul, Pixar tanca el seu calendari d’estrenes per a l’any vinent.

tracking