Les sèries que tornen a l'estiu

'Stranger Things' i 'La Casa de Papel' tornen al juliol

Les sèries que tornen a l'estiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els mesos d’estiu venen marcats per estrenes i noves temporades de les sèries que més empenta han tingut d’entre tot el ventall de possibilitats. A tots aquells que es consideren seriòfils i no se’n volen perdre cap els espera un estiu ben mogudet i carregat d’històries diferents.

FEAR THE WALKING DEAD

El tret de sortida dels nous episodis de la cinquena temporada es donarà el 2 de juny a AMC. En aquesta nova temporada Morgan Jones s’ha consolidat com el líder del grup i el seu objectiu és buscar amb determinació nous supervivents de l’apocalipsi zombi.

BLACK MIRROR

La cinquena entrega d’aquesta ficció distòpica veurà la llum el 5 de juny a Netflix i només comptarà amb tres episodis amb històries independents, retornant al format original de quan s’emetia a Channel 4. Com a novetat apareixerà l’actriu Miley Cyrus encarnant un personatge molt similar a ella.

EL CUENTO DE LA CRIADA

La nova entrega número 3 d’aquesta sèrie s’estrena el pròxim 6 de juny a HBO Espanya. Els desenllaços i la falta de confiança estaran a l’ordre del dia.

BIG LITTLE LIES

HBO ha anunciat que la segona temporada de l’exitosa sèrie s’estrenarà el 9 de juny. La història tornarà a girar al voltant de la tranquil·litat del poble costaner de Monterey (Califòrnia), que es veurà sacsejada per les dificultats dels protagonistes i un assassinat.

DARK

Netflix oferirà la segona entrega de la trilogia alemanya el 21 de juny. Els nous capítols del thriller de misteri exploraran un futur postapocalíptic aparentment castigat per la foscor.

STRANGER THINGS

L’exitosa sèrie sobrenatural tornarà a delectar el seu públic a partir del 4 de juliol i, segons ha afirmat el seu director, serà la temporada més emotiva de les 3.

LA CASA DE PAPEL

La ficció espanyola torna a injectar adrenalina als seus espectadors el 19 de juliol, moment en què se’ls acaben les vacances als protagonistes.

tracking