Cinema

El retorn dels clàssics dels anys noranta

El retorn dels clàssics dels anys noranta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El repartiment de Quatre bodes i un funeral es reuneix vint-i-cinc anys després que s’estrenés un dels clàssics de la comèdia romàntica dels anys noranta. Els actors i actrius protagonistes de Mike Newell han posat en una nova foto, seguint l’estil del cartell original de la pel·lícula. Però la imatge no ho és tot, el repartiment del 1994 tornarà a les pantalles amb un curt creat per a la celebració del Red Nose Day, seguint allò que es va fer amb Love Actually fa dos anys.

Un curt que teletransportarà els lectors a les emocions que els va provocar el film protagonitzat per Rowan Atkinson (Gerald), Kristin Scott Thomas (Fiona), Sophie Thompson (Lydia), John Hannah (Matthew), Andie MacDowell (Car­rie), Hugh Grant (Charlie), Anna Chancellor (Henrietta), David Haig (Bernard) i James Fleet (Tod).

Al nou projecte, titulat One Red Nose Day and Wedding, també participaran altres membres de la primera pel·lícula, com David Bower, Robin McCaffrey, Rupert Vansittart, Simon Kunz, Sara Crowe i Timothy Walker. A qui també s’uniran nous personatges interpretats per estrelles convidades secretes. El curt s’estrenarà el 15 de març.

tracking