Internet

25 dòlars i una carta per guanyar una mansió

Per què mudar-te a aquesta casa et canvaria la vida?

25 dòlars i una carta per guanyar una mansió

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alla Wagner és una dona de Millarville, a l’oest del Canadà, que a causa d’una lesió a l’esquena necessita mudar-se a una casa en la qual les escales no suposin un obstacle. Ven la seva mansió, ubicada a les Muntanyes Rocalloses d’Alberta, de 360 metres quadrats i valorada en 1,7 milions de dòlars, per només 25 dòlars.

Sota el nom Escriu una carta, guanya una casa, Wagner ha posat en marxa una campanya de venda a Facebook que en qüestió de setmanes s’ha fet molt viral. Tot el que demana per donar la mansió és una carta on la persona expliqui qui és, respondre cor­rectament a la pregunta: “Per què mudar-te a aquesta casa de somni davant un llac canviaria la teva vida?” i abonar la petita quantitat de 25 dòlars en un xec. Tot això abans del 5 d’abril, període en el qual finalitza el concurs, tot i que la dona es planteja ampliar el període durant tres mesos més. Amb cada participació, Wagner anirà acumulant els diners en un compte tancat que servirà per fer front al preu total de la casa. Un cop hagi aconseguit la participació d’unes 65.000 persones, s’haurà aconseguit el valor de la mansió i es podrà sufragar aquesta despesa.

“Aquest concurs té els seus desafiaments, però tot i això, segons la meva opinió, és una manera més increïble de trobar una raó realment excepcional per donar el meu tresor de llar (no només pels diners sinó per raons sentimentals) a algú que em pugui transmetre de forma hàbil i creativa com aquesta espectacular casa canviaria o milloraria la seva vida i la de la seva família”, explica l’Alla Wagner.

Per a tots aquells que s’hi vulguin sumar, han d’enviar la carta amb un màxim de 350 paraules al correu electrònic sioni@telus.net.

D’ON VA SORGIR LA IDEA

Va ser gràcies a un altre concurs que tractava d’escriure un assaig de 200 paraules per gua-nyar un hotel històric a Main. I a la pel·lícula The Spitfire Grill, on un home de negocis d’una petita ciutat envia la dona a vigilar la cambrera d’un establiment hoteler que acaba de sortir de la presó i de la qual ningú confia.

tracking