Música

El retorn d'Avril Lavigne

La cantant canadenca torna als escenaris amb nou disc

El retorn d'Avril Lavigne

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Feia anys que estava en silenci, allunyada de la música i dels escenaris per una malaltia, però la cantant canadenca Avril Lavigne torna amb un nou disc. Tot i que l’àlbum, que compta amb 12 cançons, no es farà públic fins al 15 de febrer, els fanàtics de Lavigne ja poden gaudir de Tell me it’s over, un nou single amb el qual ha volgut donar la benvinguda al Nadal. “Sento que realment m’he obert més que mai amb el disc. Cada cançó explica una història que, amb sort, inspirarà d’altres a creure en si mateixos i per defensar allò que saben que és correcte i que mereixen”, va destacar la cantant.

Tell me it’s over és una cançó encaminada cap el soul, que es distancia del rock i punk que acostuma a utilitzar, i que està encantant gran part dels seus seguidors. “És un himne sobre ser fort i que serveix per finalment tancar la porta a una relació que saps que està malament i que t’ha portat a caure una vegada i una altra”, va explicar Lavigne durant el llançament de la cançó. La canadenca també va destacar que, com feien Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Aretha Franklin i Etta James, vol representar “dones que es defensen i que ja no suporten la mentida d’un home”.

LA MALALTIA DE LYME Es transmet per la picada d’una paparra. Afecta la pell, el sistema nerviós, el muscular i pot ser mortal. Avril Lavigne la pateix des de 2014, però també la tenen altres famosos com Thalia, Richard Gere i Alec Baldwin.

tracking