Tot el que has de saber sobre l'àcid hialurònic

Quin tractament facial pot ajudar-me a refermar i rejovenir la pell? És en aquest moment quan els experts en rejoveniment facial ens comenten els beneficis i propietats de l’àcid hialurònic

L'àcid hialurònic aporta a la pell un aspecte saludable

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

A mesura que van passant els anys, ens van apareixent els temibles signes bàsics de l’envelliment cutani, com ara les arrugues, la flacciditat, les marques d’expressió i la pèrdua de volum als llavis i pòmuls.

Quin tractament facial pot ajudar-me a refermar i rejovenir la pell? És en aquest moment quan els experts en rejoveniment facial ens comenten els beneficis i propietats de l’àcid hialurònic.

Què és l’àcid hialurònic?

És un polímer que el nostre organisme sintetitza de manera natural i a mesura que anem envellint es redueix la seva producció. L’avantatge de l’àcid hialurònic és que aporta a la pell un aspecte saludable, de tonicitat i fermesa per:

– Aportar volum.

– La seva capacitat d’absorbir i retenir aigua.

– La seva capacitat d’estimular la producció de col·lagen nou.

Quin és el seu tractament?

Mitjançant petites puncions amb una agulla molt fina a nivell intra o subdèrmic es diposita l’àcid hialurònic en la base de l’arruga amb la finalitat de reposar el volum i aconseguir així allisar la zona i eliminar les arrugues. S’utilitza per a millorar els solcs nasogenians (al voltant de la boca), l’entrecella, els pòmuls i l’escot.

Per a eliminar les arrugues del front i/o arrugues de l’entrecella es sol emprar la coneguda toxina botulínica o Botox®, però en alguns casos, l’arruga és tan profunda que precisa ser reparada per la combinació d’àcid hialurònic i toxina botulínica.

Les infiltracions amb àcid hialurònic també són la millor opció per a tractar les ulleres. L’efecte de farciment aconsegueix donar volum, donant-li a la pell més hidratació i en conseqüència un millor aspecte en la zona.

Els efectes de les infiltracions són immediats, encara i així els efectes van millorant amb el temps, ja que és quan realment es produeix l’augment del gruix de la dermis i l’estimulació de la proliferació dels fibroblasts.

Sol durar entre 9-12 mesos en funció de l’edat, de la zona injectada, de la qualitat de la pell i de l’estil de vida.

Les infiltracions amb àcid hialurònic tenen efectes secundaris?

És un tractament molt segur si es realitza correctament i per un professional. En algunes persones pot aparèixer un petit hematoma, inflor o un lleuger enrogiment que es pot camuflar perfectament amb maquillatge.

tracking