CINEMA

58 anys després, imatges inèdites de Marilyn Monroe

A les imatges, que tenen so i una durada de 45 segons, es pot veure com Monroe deixa caure un llençol que tapa el seu cos, després d’una escena romàntica amb Gable

La seqüència va estar guardada en un armari

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unes imatges de Marilyn Monroe nua han estat descobertes més de mig segle més tard. Havien estat gravades durant la pel·lícula Vidas Rebeldes, que va ser filmada l’any 1960 per John Huston i protagonitzada per Monroe i Clark Gable. Durant tot aquest temps, sempre es va pensar que la seqüència havia estat destruïda, ja que va ser eliminada de la versió final del film. La realitat és que no. Ara l’escriptor Charles Casillo, que ha estat investigant en la vida de l’estrella per al seu llibre Marilyn Monroe: The Private Life of a Public Icon, assegura haver trobat aquesta seqüència. A les imatges, que tenen so i una durada de 45 segons, es pot veure com Monroe deixa caure un llençol que tapa el seu cos, després d’una escena romàntica amb Gable. Una seqüència realment inèdita, ja que hauria estat la primera vegada que una actriu nord-americana es mostrava nua en un llargmetratge.

L’escriptor Casillo explica en el seu llibre que Frank Taylor, un dels productors de Vidas Rebeldes, va conservar les imatges de Monroe, que després van passar a mans del seu fill, Curtice Taylor. I malgrat que les seqüències que no sortien a la llum sempre es destruïen, Taylor va creure que aquesta era massa important o innovadora i va voler guardar-la. El més curiós de la qüestió és que, fins al moment que el fill va tenir les imatges en la seva possessió, el seu pare, Frank Taylor, les hauria guardat en un armari fins a l’any de la seva mort, el 1999. Vidas Rebeldes va ser l’últim llargmetratge tant de Marilyn Monroe, que va morir a l’any següent per una sobredosi de somnífers, com de Clark Gable, que va morir dies després d’acabar el rodatge per un atac al cor. Fins ara, però, s’havia pensat que l’únic nu de l’actriu havia tingut lloc en la seva última pel·lícula Cuando menos te lo esperas, que no es va arribar a com-pletar.

tracking