EN COMÚ

La setmana en imatges

Els principals actes i esdeveniments de la setmana als comuns, en imatges

Ruta en bibicleta per la muntanyaFacebook Punt Jove de Canillo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Convivència amb el barça. Els nens dels Esports d’estiu van entrenar amb els jugadors del primer equip d’handbol del Barcelona, que els van ensenyar alguns dels seus trucs al terreny de joc.Comú

d'Encamp.

Autèntics indis. Els nens i nenes de la parròquia van gaudir d’una tarda d’estiu amb un espectacle d’allò més divertit al Prat de Colat, on un indi els va ensenyar els seus càntics ancestrals. Comú La Massana - Eduard Comellas.

Jugar a vòlei.Practicar vòlei mai ha estat tan divertit com per als nens i nenes dels Esports d’estiu lauredians, que van estar tot un matí entrenant amb els monitors a les pistes de sorra.Comú Sant Julià de Lòria.

Una tarda refrescant.Els nens i nenes del Pas de la Casa van gaudir d’una tarda d’allò més estiuenca, amb una festa de l’escuma, amb jocs i diverses activitats per a totes les edats. Comú Encamp.

Ruta en bicicleta.Els nens de Canillo van realitzar una excursió per la muntanya i al final del camí els esperava un divertit circuit de tobogans als llacs. Punt jove de Canillo.

tracking