Pataky i Kortajarena, els més atractius

Personality Media fa públics els seus resultats

Pataky i Kortajarena, els més atractius

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els actors i models Elsa Pataky i Jon Kortajarena han estat els escollits com els dos famosos més atractius de l’estiu 2018, segons Personality Media. La multinacional espanyola està especialitzada en l’anàlisi d’imatge de personatges públics i s’encarrega de realitzar un estudi de mercat cada sis mesos. Aquest estiu ha fet públics els resultats dels personatges coneguts, almenys, pel 50% de la població i ordenats per l’atribut d’atractiu.

Elsa Pataky, l’actriu i model rossa d’ulls clars, és la gua­-nyadora, amb una puntuació de 8,47. Pataky ha escalat dues posicions, ja que l’estiu passat es trobava en tercera posició. La medalla de plata se l’emporta la cantant Edurne, a tocar, això sí, de la puntuació de Pataky. La tercera és l’actriu Vanesa Romero, habitual en edicions anteriors, però que va estar totalment absent en el Top-10 de l’estiu passat. La novetat, però, la protagonitza l’actriu Patricia Montero, que entra, per primer cop, com a força directa i es col·loca en quarta posició, seguida de Judit Mascó, de 48 anys, que destaca en un rànquing de dones on l’edat mitjana és de 35 anys. En sisè lloc es troba Blanca Suárez, Lara Álvarez aconsegueix el setè, Úrsula Corberó obté el vuitè lloc i Pilar Rubio i Amaia Salamanca ocupen els dos últims llocs.

Pel que fa al gènere masculí, l’home més atractiu d’aquest estiu és Jon Kortajarena, model i actor de 22 anys, protagonista de la nova sèrie La verdad. Maxi Iglesias escala tres posicions respecte a l’any passat i es col·loca en segon lloc amb poca diferència respecte de Kortajarena. Destaca l’ascens de Jesús Vázquez, que recupera sis llocs i es col·loca en la tercera posició, demostrant que l’edat és només un número. L’actor Jesús Castro i el model Andrés Velencoso se situen en els llocs quart i cinquè, respectivament. La gran aparició és Saül Craviotto, que entra al setè lloc. Tanquen el Top-10 Miguel Ángel Silvestre, vuitè, Mario Casas, novè, i Alex González hi posa el punt final.

Pataky i Kortajarena, els més atractius

tracking