Música

Tomorrowland, el festival d'estiu per excel·lència

‘La història de Planaxis’ és el tema d’enguany

L'escenari principal de l'edició anterior

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Durant els caps de setmana del 20 al 22 i del 27 al 29 de juliol, la localitat belga de Boom esdevé l’escenari principal d’un dels esdeveniments de música més importants de tot l’any: Tomorrowland. Caracteritzat pel misteri de la temàtica i la qualitat i magnitud dels escenaris, el festival d’enguany es titula The Story of Planaxis. Tot i que l’escenografia és un misteri fins al dia de l’estrena, l’esdeveniment reuneix els DJ amb més reconeixement internacional. Així doncs, aquest any hi passaran artistes com David Guetta, Martin Garrix, Afrojack, Axwell /\ Ingrosso, Steve Aoki, Alan Walker, Hardwell, Don Diablo, i Lucas & Steve, entre molts d’altres. A més, Tomorrowland compta amb 16 escenaris diferents que ofereixen les actuacions simultàniament.

Les entrades oscil·len entre els 225 euros i els 281 euros però el preu augmenta depenent si es desitja agafar un pack que inclogui allotjament i/o transport, que pot arribar a costar més de 2.000 euros. Tot i així, aconseguir una entrada per al festival és quasi missió impossible, ja que s’esgoten molt ràpidament. Aquest any l’organització va vendre les 400.000 entrades en només una hora, el que suposa 100 tiquets per minut.

Una altra de les característiques és que els assistents no fan servir diners en efectiu, ja que compten amb una polsera que serveix com a tarjeta de crèdit. Aquest braçalet arriba al domicili de cada comprador guardat en una creativa capsa que cada any sorprèn els receptors.

L’èxit és tal que a diverses localitats del món se’n fa un a menor escala per a les persones que no ha pogut assistir-hi. Unite with Tomorrowland segueix en directe el festival belga a través d’unes pantalles panoràmiques situades a ciutats com Abu Dhabi, Monza, Beirut. Marsa, Ciutat de Mèxic, Taipei i Barcelona, on l’any passat es va haver de suspendre a causa d’un incendi. Les entrades oscil·len entre els 40 i els 210 euros, i s’esgoten amb molta facilitat.

tracking