Consells per escollir el millor banyador

No tots els banyadors queden bé, segons el cos i les característiques de cada dona

Consells per escollir el millor banyador

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’estiu ja és aquí i és moment de posar-se de nou el biquini o el banyador i gaudir del bon clima. Està clar, però, que no tots els banyadors queden bé, segons el cos i les característiques de cada dona.

Els banyadors que presenten un escot en forma de cor o V, és a dir, un escot vertical, és ideal per a aquelles dones que tenen els pits grans, ja que aporten una bona subjecció i comoditat, a més d’un efecte push up. D’altra banda, per a les dones amb poc pit, el millor biquini serà el tipus bandeau, és a dir, sense tirants, combinant i jugant amb els estampats, ja que donen una sensació de volum.

Per als malucs amples, una de les millors opcions és utilitzar parts de dalt que siguin cridaneres i amb la part d’abaix d’un color fosc, la tira ampla com el model de calceta brasilera, i preferiblement d’un teixit que no deixi marques. Però en el cas contrari, per a les dones amb malucs estrets, el millor aliat serà una calceta amb llaços als costats i de colors intensos per aconseguir que es vegin uns malucs més voluminosos. I no oblidem els banyadors. Els que estan de moda són els que incorporen volants ressaltant els colors vermell i blanc per ressaltar el bronzejat. Per últim, els triquinis, sense dubte la peça més sexy per a aquest estiu.

Consells per escollir el millor banyador

tracking