MÚSICA

La crisi dels trenta d'Ed Sheeran

El seu talent és indiscutible i els seus concerts esgoten les entrades a les poques hores de sortir a la venda

La crisi dels trenta d'Ed Sheeran

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ed Sheeran és un dels artistes actuals amb més èxit internacional, no solament conquereix amb la seva veu, sinó que també ho fa amb els temes de composició pròpia. El seu talent és indiscutible i els seus concerts esgoten les entrades a les poques hores de sortir a la venda. Per això, la tornada a la música del passat 2017 va ser una de les notícies més importants per a la indústria musical. Però aquesta alegria pot passar a la tristesa en saber que la intenció de l’artista és deixar la música, i ha donat una data concreta perquè això passi: quan compleixi trenta anys.

La notícia ha provocat que els seus fans sentin que sols tinguin tres anys per poder gaudir del seu artista preferit en directe sobre els escenaris. La seva intenció és ser pare a partir d’aquesta edat i quan els seus fills neixin els vol dedicar tot el temps del món. “La meva ambició és baixar a zero la meva activitat només tingui fills. Realment ja no m’importarà, ja que tindré una altra vida de la qual cuidar”, va explicar l’artista en una entrevista amb Daily Star.

De fet, Ed Sheeran ja va revelar que si per ell hagués sigut, hauria tingut fills durant l’any sabàtic que es va prendre el 2016 per preparar el seu últim disc, X. Les seves ganes de convertir-se en pare són més que reals: “estic llest per tenir un autobús de gira per a bebès, bebès bufonets que caminin per tot ell”, explica tendrament Ed al diari britànic Daily Star.

El compte enrere ha començat i, si segueix amb els seus plans, sols queden tres anys per seguir gaudint de la nova música i dels espectacles en directe d’Ed Sheeran. No obstant això, el que l’artista britànic no ha matisat és si aquesta retirada serà temporal o definitiva. Aquesta és l’única esperança que guarden els seus fans per seguir gaudint de cançons noves, encara que sigui dintre d’uns quants anys. Mentre gaudiran de l’èxit d’X i de temes com Shape of you, una de les cançons més reproduïdes en les diverses plataformes digitals.

tracking