Sex on the beach

Sex on the Beach és fruit de, ni més ni menys, que un concurs de venda de licor de préssec

Sex on the beach

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La història que gira al voltant de la seva creació és una cosa molt difusa, però tot apunta que la invenció del Sex on the Beach és fruit de, ni més ni menys, que un concurs de venda de licor de préssec. L’any 1987 una empresa de Fort Lauderdale, a Florida, va llançar al mercat un nou licor fet a força de préssecs. Aprofitant les vacances de primavera, quan la ciutat s’omplia de joves amb ganes de passar-s’ho bé, van proposar als bars locals una mena de concurs amb un premi de 1.000 dòlars a qui més licor de préssec vengués.

Sense pensar-s’ho dues vegades, Ted Pizio, bàrman d’un bar de la localitat, va idear la barreja que va batejar amb el nom de Sex on the Beach. El còctel va ser tot un èxit i va arrasar entre els joves, aconseguint Pizio el seu premi i el preparat la popularitat de la qual ara gaudeix.

Del Sex on the Beach hi ha múltiples variacions, però nosaltres seguirem la que presumiblement és la recepta original. Algunes de les curiositats d’aquest còctel és que té aquest nom, Sexe a la platja, perquè es diu que en beure’l s’experimenta la sensació de la platja a la boca. Una altra versió més realista diu que simplement el color recorda a un capvespre a la platja. En alguns bars es prenen en forma de xupitos, shots o petites porcions, servits en tubs d’assaig.

Tom Cruise en prepara un a la pel·lícula Cocktail, quan està treballant al xiringuito de la platja i s’aposta amb l’altre col·lega al fet que no es porta a una dona al llit.

LA RECEPTA

Ingredients

50 ml de vodka

30 ml de licor de préssec

1/2 got de suc de taronja

10 ml de suc de nabius

Elaboració

1. Aboqueu a la coctelera la mida de vodka.

2. Afegiu el licor de préssec i suc de taronja.

3. Per donar-li el toc final, afegiu el suc de nabius.

4. Agiteu-lo bé i serviu-lo molt fred en una copa ampla.

5. Per a la decoració feu servir una rodanxa de taronja.

tracking