L'acupuntura, un bon complement

El tractament amb agulles millora la defensa immunològica de l’organisme

L'acupuntura, un bon complement

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Avui dia la medicina occidental està avançant a passes agegantades, tant en el camp de la cirurgia com en el dels medicaments. Moltes malalties anteriorment considerades gairebé incurables ara albiren la seva sortida del túnel. La llàstima és que aquests tractaments tinguin molts efectes secundaris indesitjables, sobretot per als malalts crònics, que estan condemnats a medicar-se tota la vida. Molts, de fet, en lloc de morir per les malalties moren més aviat pels tractaments.

L’acupuntura és un tractament físic que cura les malalties inserint unes agulles en els punts corporals clau. Millora la defensa immunològica de l’organisme i el metabolisme general del cos, i gairebé no comporta efectes secundaris. D’aquesta manera, treballant conjuntament amb la medicina occidental, es pot rebaixar molt la dosi dels medicaments i potser també algunes operacions.

L’acupuntura és una branca de la medicina mil·lenària xinesa, juntament amb la fitoteràpia i la Tui Na, un tipus d’osteopatia. Cal destacar que amb l’avenç científic, aquest tractament no perd la seva força, sinó al contrari, la veu confirmada. Per això, els metges occidentals han de recol·locar l’acupuntura a la seva deguda posició, com una arma per combatre malalties.

tracking