bellesa

Tractament de solcs i arrugues

La injecció d’àcid hialurònic és una tècnica habitual per al rejoveniment facial

Tractament de solcs i arrugues

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La setmana passada vam parlar de la remodelació facial tridimensional i dels diferents eixos de la cara (X, Y, Z) que s’han de tenir en compte per obtenir un rejoveniment natural. En aquesta ocasió, posarem el focus en el tractament de les arrugues i solcs que s’han anat formant amb l’edat.

El solc nasogenià (el que va de la base del nas a la comissura bucal) el tractem emplenant-lo. No hem d’oblidar el paper que juguen aquí els fils de dermosustentació que induiran la formació de col·lagen en la seva reabsorció, ens aixecaran el pòmul, igual que ens ajudaran a definir la línia del maxil·lar inferior. Un altre tractament és la injecció de substàncies productores de col·lagen des de la base nasal, passant per la regió malar (del pòmul) fins a la regió temporal (la templa), i seguint la línia mandibular. D’aquesta manera evitem un cercle viciós: ompliment, més pes, més caiguda i més solcs, major necessitat d’ompliment... El tractament s’haurà de repetir depenent de la durada de la substància utilitzada i la fisiologia de cada pacient.

Per elevar les celles podem utilitzar els fils espiculats, o es pot realitzar un ompliment amb la tècnica del sol radiant injectant àcid hialurònic de baix pes molecular amb microcànules, sense omplir en excés per no produir més caiguda pel pes de l’implant.

El mentó i llavis necessiten igualment una valoració del reposicionament del volum que han perdut amb l’edat, omplint amb productes específics per cada un d’ells.

Els pòmuls i les ulleres

Per a l’enfonsament de la zona de sota del pòmul i la formació o augment de la ullera utilitzarem àcids hialurònics de diferent pes molecular. Sobretot a la ullera, ja que si no apliquem un producte molt específic podem tenir efectes secundaris importants.

tracking