Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Salut - 7 DIES

Implants dentals i rehabilitació

Els mètodes de restauració han avançat molt
Els mètodes de restauració han avançat molt

Implants dentals i rehabilitació

Els mètodes de restauració han avançat molt

Actualitzada 01/08/2017 a les 12:05
    DRA. M Olga Rodríguez
La implantologia oral i la rehabilitació protèsica és la ciència i la disciplina que s’ocupa de l’estudi, el diagnòstic, el disseny, l’aplicació, la restauració i la cura de les estructures orals, com l’os i els teixits tous i peces per canviar. És a dir, la cura dels teixits que l’envolten i la restauració del mateix en cas de pèrdua òssia per la regeneració guiada o de teixit tou. Tot plegat amb la finalitat de millorar la qualitat i la salut oral del pacient, tornant a la funció perduda i la parla.

L’ús d’implants dentals actualment és una modalitat terapèutica integrada en l’odontologia restauradora per tractar la pèrdua de dents, ja sigui de forma unitària, parcial o total. Els avenços en aquest camp ofereixen mètodes de restauració que difereixen dels mètodes tradicionals fent èmfasi en una formació especialitzada.

La rehabilitació protèsica o prostodòncia sobre implants és la fase de restauració que segueix a la col·locació dels implants i al pla de tractament previ a la seva col·locació. Un implant oral és un biomaterial biològic o al·loplàstic aplicat quirúrgicament sobre els teixits durs o tous de la boca per motius funcionals o estètics.

Es vol millorar la salut oral
Gràcies a la implantologia oral i la rehabilitació protèsica es pot tenir cura dels teixits i restaurar la pèrdua òssia. Tot plegat ajuda a millorar la salut oral.

Fase de restauració
La rehabilitació protèsica o prostodòncia sobre implants és una fase de restauració que s’aplica després de col·locar els implants a la boca.

L’aplicació és quirúrgica
Els implants orals són biomaterials biològics o al·lopàstics que s’apliquen quirúrgicament sobre els teixits durs o tous de la boca per diversos motius.

DRA. Mª OLGA RODRÍGUEZ
espaibucal@andorra.ad
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts