bellesa

Com cuidar el cabell a l'estiu

Un dels primers elements que s’ha de tenir en compte és la protecció dels raigs ultravioleta

Com cuidar el cabell a l'estiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cabell diu molt de nosaltres, és una senya d’identitat. Moltes vegades ens dona autoestima i altres, reflecteix a la perfecció el nostre estat d’ànim. Per això és fonamental cuidar-lo i protegir-lo, sobretot durant les llargues jornades de sol i platja, en les quals el cabell perd brillantor, es torna més aspre i encrespat. En aquesta època, doncs, és important tenir present alguns consells perquè el cabell no pateixi aquests efectes tan perjudicials i puguem seguir lluint una fabulosa melena.

Un dels primers elements que s’ha de tenir en compte és la protecció dels raigs ultravioleta. La keratina és un gran aliat en aquest cas i per això, qualsevol producte que n’inclogui serà beneficiós. També és important tenir cura del cabell un cop s’ha acabat l’exposició al sol, per això és recomanable utilitzar un xampú desintoxicant que ajudi a eliminar els residus i nodrir el cabell.

Amb l’arribada de la calor moltes noies tenen el costum de recollir-se el cabell tot just després de rentar-se’l, però és un error perquè hi queda humitat que provoca el trencament del cabell i la capa protectora també se’n pot veure afectada.

Ara bé, l’exposició al sol també té una part positiva, ja que ajuda que el cabell brilli més gràcies al fet que els porus de la pell s’obren amb més facilitat.

Un altre factor a tenir en compte és que el clor de les piscines oxida el cabell i a més agredeix la cutícula, fent que els reflexos es tornin d’un to verdós o clars. Per tant és important esclarir-se bé el cabell després de banyar-te a la piscina. En canvi, el salnitre del mar és positiu per la combinació de iode i l’aigua del mar, però cal esclarir bé les seves restes i utilitzar xampús desintoxicants perquè la platja esdevingui l’escenari estrella on lluir un bon tallat i un color actualitzat. Sempre que es tinguin en compte tots els consells per mantenir el cabell en les millors condicions.

tracking