Treballs manuals

Regala artesania

Els productes fets a mà són únics i originals

Els productes fets a mà són únics i originals.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Regalar alguna cosa feta a mà vol dir que es fa un present que no ha estat fabricat en sèrie, i per això és diferent i únic: segur que no estarà per duplicat ni a la vista de tots els centres comercials. Es tracta, doncs, de regals especials.

Un artesà és aquella persona que treballa algun material amb les seves mans o amb eines manuals. Les peces que fa són força diferents a les que es produeixen industrialment, no tan sols en l’acabat, sinó també en la qualitat.

Un dels principals problemes dels artesans és la forta competència que tenen enfront de la indústria, ja que existeixen productes similars a un preu més baix, per la producció de les fàbriques, ja que en gran quantitat es fa més econòmica.

La diferència, però, hi és. Els productes industrials no tenen la mateixa qualitat dels materials ni tenen els detalls dels artesanals. Els productes fets a mà són únics i originals, així que regalar artesania és sinònim de regalar originalitat.

I per què fer-ho? Perquè així es dona suport a una economia sostenible, es coneix la persona que el fabrica, es compra qualitat, es respecta el medi ambient i s’afavoreix el comerç just i proper. I perquè ser artesà és deixar que l’ànima surti a la llum transformada en una obra.

M. Jesús Ruiz és monitora de treballs manuals (nova-linia@andorra.ad - 842 155)

tracking