Escaldes-Engordany

L'oficina de turisme s'amplia i es trasllada a un local de la plaça Santa Anna

L’actual caseta es desmuntarà per guanyar espai a la zona i facilitar la mobilitat viària

L'oficina de turisme d'EscaldesEscaldes-Engordany

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Comú d’Escaldes-Engordany ha informat que procedirà a desmuntar la caseta de turisme ubicada a la plaça Santa Anna per guanyar espai en aquesta zona i facilitar la mobilitat viària. El Comú està acabant d’ultimar els detalls del nou emplaçament, que serà més ampli i es mantindrà a la plaça Santa Anna amb l’objectiu d’oferir informació sobre la parròquia i el país.

Pel que fa al calendari, han apuntat que el 2 d’abril es procedirà a senyalitzar les obres per poder començar els treballs l’endemà. Es preveu que el desmuntatge duri un parell de dies i que la setmana del 8 d’abril ja es pugui fer la demolició de l’estructura i la retirada de residus.Els canvis s’engloben dins de la remodelació de la part alta de la parròquia i permetrà adequar el vial per fer-hi l’entrada i la sortida del nou aparcament de la plaça de l’Església, que tindrà un centenar de places per deixar els vehicles en una zona molt mancada d’estacionaments.

El comú ha informat que els detalls del nou emplaçament de l’oficina de turisme encara s’estan acabant de tancar, però es preveu que en uns mesos ja estigui en funcionament. Mentrestant, l’atenció al públic es farà a les dependències del Comú i s’anunciarà qualsevol canvi a través de la web i les xarxes socials de la corporació.

tracking