Consell de comú

Encamp tanca l'exercici 2023 amb un dèficit de 160.000 euros

La cònsol major ha destacat que s’han invertit 9,2 milions d’euros i no s’ha augmentat el deute

comú encamp, façana, recursFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d’Encamp va tancar el pressupost del 2023 amb un dèficit de 160.000 euros. La cònsol major, Laura Mas, ha destacat durant el Consell de comú que s’ha “buscat l’equilibri entre els ingressos i les despeses” i ha afegit que el resultat obtingut és gràcies a una “gestió de les finances molt prudent”. Mas ha volgut posar sobre la taula que durant l’any 2023 és s’ha realitzat molta inversió amb un valor de 9,2 milions d’euros i ha detallat que s’ha pogut fer sense “demanar més deute”.

En la sessió ordinària del consell de comú s’ha aprovat la liquidació dels comptes de l’exercici de l’any 2023 tot i que els dos consellers de la minoria han decidit abstenir-se encara que segons ha manifestat Marta Pujol “era un pressupost correcte”.

El consell de comú també ha servit per aprovar la continuïtat de l'Spartan Raceen el calendari d’activitats de primavera d’Encamp per quatre anys més per "seguir apostant per un dels esdeveniments esportius més importants a la parròquia", segons Mas.

Cobertura de places d'aparcament a Encamp

Mas ha explicat que s'està treballant en tres llicències privades per obtenir places d'aparcament comunals, de les quals una ja està acceptada i començarà les obres després de Setmana Santa, i les altres dues estan en stroben pendents d'acceptació. Aquesta adjudicació té previst comptar amb 500 places d'aparcament i una d'elles d'autocaravanes.

El futur del camp de Prada de Moles

Una altra de les preguntes llençades pels membres del grup Avancem, ha estat sobre la inversió feta en les instal·lacions de Prada de Moles, que suposadament eren per habilitar el camp de futbol al FC Andorra, a més de la mostra recent del malestar dels representants de la federació envers la cònsol en una entrevista i si té pensat oferir solucions. "El VPC que utilitza Prada de Moles en moltes ocasions estan agraïts pel tracte rebut i com s'ha accedit l'equip a Encamp", ha respost Mas. Ha acabat explicant que manté converses amb els membres de el VPC, de la federació de rugbi i del FC Andorra, i que Encamp "no som l'única solució i serem part si és necessari i si ens ho demanen".

tracking