Consell de comú

Canillo tanca el 2023 amb un superàvit de 3,5 milions d'euros

L’endeutament del comú se situa al 30% per les obres del Palau de Gel

El consell de comú de Canillo avuiComú de Canillo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de Canillo ha tancat l'exercici del 2023 amb un superàvit de prop de 3,5 milions d’euros, resultat d'unesdespeses de 19,4 milions d’euros i uns ingressos de 23 milions d’euros que la corporació atribueix principalment ataxes i atractius turístics, entre ells, el pont Tibetà, el mirador del Roc del Quer o els ingressos patrimonials d'Ensisa. Pel que fa a les inversions, el comúha destacatla compra del terreny Càmping Placom una de les principals inversions de l'any passat amb un import de 5,6 milions d'euros o elnou Centre d’Atenció Primària que està en curs.

Les despeses s'han centrat enl’eixamplament de carreteres a Prats o Meritxell,noves zones d’aparcament a la carretera de Pratsi millores als veïnats en parcs, voravies, fonts o places. Pel que fa a l’endeutament, se situa al 30% amb elpréstec sindicat per finançar les obres del Palau de Gel.

Nova empresa en el transport al pont Tibetà

El comú ha adjudicat elservei de transport al Pont Tibetà aCooperativa Interurbana Andorrana per 300.000 euros per temporada, durant dos anys més prorrogables.

Uns 170.000 euros en subvencions esportives

El consell de comú ha aprovatun total de 167.883 euros en subvencions a diversos clubs esportius, com ara,a el Soldeu Esquí Club, el Grup Amics Gimnàstica Rítmica i el Club de Futbol Atlètic Amèrica. En subvencions socioculturals, es destina114.804 euros.

tracking