ACORDS

Encamp signa amb Saetde la concessió de les pistes d'esquí

L’adjudicació és a 50 anys, com ja es va anunciar a l’acord previ

La signatura entre les dues parts.COMÚ D'ENCAMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d’Encamp ja té signat el contracte amb Saetde corresponent a l’adjudicació de la concessió administrativa en règim d’ocupació privativa de béns i terrenys comunals per a la creació i explotació del domini esquiable anomenat Pas de la Casa-pic de Maià-Grau Roig. Per qüestions d’agenda, la signatura es va dur a terme la setmana passada, per tal de procedir, durant les setmanes vinents, a elevar-lo a públic dipositant-lo davant de notari.

La signatura del document va ser a càrrec dels cònsols de la parròquia. La cònsol major, Laura Mas, va encapçalar la comitiva del comú i Xavier Fernàndez, cònsol menor, va actuar com a testimoni. Per part de la companyia de Saetde van signar la presidenta de la societat, Olga Alves, i el conseller delegat, Joan Viladomat.

El contracte inclou de forma detallada els drets i les obligacions de la nova concessió del domini esquiable Pas de la Casa-pic de Maià-Grau Roig per als pròxims 50 anys, com deia l’acord d’adjudicació pres el setembre passat i l’aprovació del document contractual fet a final d’any, ambdues aprovacions per unanimitat en el si del consell de comú.

tracking