LITERATURA

Marsal analitza els canvis del país en la presentació de les seves memòries

L'acte també ha comptat amb la presència de Laura Mas, cònsol major d'Encamp, Josep Dallerès, d'Anem Editors, i Jordi Farràs, amb qui va compartir sindicatura a principis dels anys 90

Acte de presentació de les memòries de Josep MarsalComú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Centre Cultural de la Valireta d'Encamp ha acollit aquesta tarda la presentació del llibre 'Com un berenar a Montalarí. Records d'un fill de les Bons', les memòries de l'excònsol encampadà i exsubsíndic, Josep Marsal Riba, publicada amb Anem Editors.

Marsal ha estat acompanyat per Laura Mas, cònsol major d'Encamp, Josep Dallerès, d'Anem Editors, i Jordi Farràs, amb qui va compartir sindicatura a principis dels anys 90. A l'inici de l'esdeveniment, Mas ha donat la benvinguda i ha destacat que "Marsal forma part de la generació d'andorrans que van transformar aquest país, en un estat de benestar i prosperitat, que avui gaudim encara generacions posteriors. Una generació de persones, valentes i molt treballadores, que van ser capaces de mirar endavant, de veure possibilitats de cara al futur i aplicar els canvis necessaris perquè aquest país evolucionés".

Marsal ha pres la paraula i ha explicat que "mai m'hagués imaginat el fet d'escriure unes memòries, ja que per mi és una feina reservada a les persones que han fet coses importants, grans personalitats. El que he escrit és, bàsicament, la veritat del que he viscut, que potser a alguns els agradi més o menys, però és el que he pogut veure i viure".

L'excònsol encampadà ha afegit que a les seves memòries ha pogut compartir amb els lectors el creixement i canvi constant d'Andorra, que l'han portat a ser el lloc que és avui dia.

Durant la presentació també hi ha hagut temps per resoldre els dubtes i les preguntes dels assistents. Marsal ha fet una petita pinzellada en clau d'opinió al voltant de temes com l'acord amb la Unió Europea, la compatibilitat de l'educació amb la política (com a expolític i exprofessor) i sobre l'Andorra d'avui dia.

tracking