Pas de la Casa

Deu mil persones gaudeixen de l'Hibernation


Fins a deu mil persones assisteixen a la sisena edició de l’esdeveniment, que va comptar amb una cinquantena d’actuacions en quatre dies

El popular concert de la matinada de dissabte.HIBERNATION

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El festival de música electrònica Hibernation creix cada any. La sisena edició, que va concloure ahir, va aconseguir atreure 10.000 persones durant els quatre dies que va durar l’esdeveniment. Es tracta d’una xifra rècord i un augment de 1.800 assistents respecte a l’any 2023, atès que l’any passat hi van acudir 8.200 espectadors. Durant aquests dies hi ha hagut més d’una cinquantena de sessions de discjòqueis en quatre escenaris diferents que han fet vibrar el nombrós públic assistent. I és que els dies forts, com el cap de setmana, hi va haver al voltant d’unes 4.000 persones, tant el dissabte com el diumenge.

“És increïble”, va valorar Ricard Capdevila, director de promoció de l’Hibernation i alhora DJ, conegut pel nom artístic de Richy Vuelcom. “Estem molt contents amb el públic, és tot un èxit perquè hem augmentat 1.800 persones en comparació amb l’any passat”, va analitzar Capdevila. El primer dia de l’esdeveniment, dijous, ja hi va haver una bona entrada amb unes 2.500 persones. Per als responsables aquest dia era el més complicat, però el van passar amb nota perquè “va anar molt bé, tot i que la gent treballava divendres, que vingués tanta gent era difícil”, va manifestar el promotor.

En aquesta sisena edició es va optar per ampliar el festival pel que fa a dies, aforament i artistes convidats. Una aposta que consideren que ha funcionat a la perfecció. Les últimes edicions s’havien portat a terme en tres dies i enguany s’ha allargat fins als quatre amb un repertori de 56 intèrprets, entre els quals catorze de nacionals, tres més que l’any passat. A l’escenari hi van pujar noms coneguts del panorama internacional, com per exemple Deborah de Luca o Maceo Plex. “Hem tingut caps de cartell que podrien estar en qualsevol festival del món”, va asseverar Capdevila.

Entre els residents del país hi va haver Robzbow, Madam, Laeet, Cami Álvarez o Nikko, entre d’altres. Aquests van poder punxar i compartir escena amb la resta del repertori internacional, gràcies a les sessions B2B que hi havia programades. “Cada any intentem que creixi l’escena nacional i és un valor afegit. Els dona més visibilitat i els artistes estan superagraïts perquè comparteixen cabina amb els que poden ser els seus ídols”, va puntualitzar el responsable de promoció, que va afegir: “La veritat hi ha hagut molt de nivell”.

Una altra novetat que presentava l’esdeveniment aquest 2024 era la incorporació de més il·luminació, amb el llamp com a fil conductor. Un aspecte que va permetre uns efectes que van “sorprendre els espectadors”, va indicar Capdevila. “Quan entraven hi havia uns núvols i també hi havia uns làsers molt potents. La gent s’ha sorprès i és el que buscàvem, que visquessin una experiència que els impressionés”, va detallar l’organitzador.

Durant la celebració del festival, la policia va detenir cinc espectadors per possessió de drogues.

El festival de música electrònica Hibernation, dissabte a la nit.

tracking