JOVENTUT

Tallers de sexualitat positiva per als joves i les famílies a La Massana

S’han programat tres sessions per als nois i noies i una quarta oberta als pares i mares

El comú de la Massana.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Comú de la Massana ofereix tallers de sexualitat positiva, un cicle de xerrades que pretén resoldre els dubtes que puguin tenir els joves, en un ambient de confiança. S’han programat tres sessions exclusives per als nois i noies i una quarta oberta als pares i mares, amb l’objectiu que adquireixin eines per poder parlar obertament de sexualitat a casa.

Segons Sofia Martins, dinamitzadora del Punt 400,“al Punt 400 percebem que hi ha un interès a parlar de sexe ja que els adolescents se’ns acosten per parlar-ne. És un tema que els fa vergonya parlar amb els seus pares o mares però tampoc troben les respostes amb els amics i per això ens ho demanen”, mentre que Bet Rossell, consellera d'Educació, Joventut i Esports ha declarat que amb aquest cicle "volem donar cabuda a una inquietud vigent entre els adolescents, oferint-los les explicacions de professionals en l’àmbit de la salut"

Les sessions van a càrrec de Criand, una empresa formada per tres llevadores especialitzades en educació afectiva, sexual i reproductiva, per tal de fer prevenció i promoció de la salut. Fan uns dies ja es va celebrar la primera sessió, i les properes es faran el 20 de març, el 10 d'abril i el 25 d'abril a les 16 hores al centre jove.

tracking