Medi ambient

L'ETAP de les Pardines obre les portes pel Dia mundial de l'aigua

Hi haurà visites guiades gratuïtes els dies 20 i 21 de març

Edició d'un any anterior de la jornada de portes obertes de l'ETAP.Comú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La parròquia d'Encamp celebrarà el Dia mundial de l'aigua amb una jornada de portes obertes a l'estació de tractament d'aigua potable (ETAP) ubicada a les Pardines els dies 20 i 21 de març, i comptarà amb visites guiades gratuïtes. A banda de les jornades de portes obertes a tothom, l'ETAP de les Pardines també oferirà visites guiades a diferents centres escolars dels sistemes educatius andorrà i francès, d'Encamp i del Pas de la Casa.

La consellera d'Infraestructures i Manteniment, Sabrina Grégoire, ha explicat que la iniciativa té com a objectiu "sensibilitzar" sobre "la importància de fer una bona gestió i un consum responsable de l'aigua". A més, ha afegit que "apropar el funcionament dels serveis als ciutadans" pot ajudar a entendre "la tasca que realitza el comú i al mateix temps aconseguir una bona col·laboració ciutadana".

Durant la jornada d'enguany s'inclou una novetat i és la visualització d'unes "imatges de dron" que mostren "tot el procés des de l'inici, on hi ha el punt de captació", ha explicat Grégoire.

Així doncs, les visites tindran una durada de 30 minuts, des de les 14.30 fins a les 18 hores. Cal destacar que el comú habilitarà un servei de transport gratuït des de l'antic hotel Rosaleda (actual seu del ministeri de Cultura) fins a l'ETAP de les Pardines.

tracking