Més de 6.000 persones a la Pitavola del Comapedrosa

Avui s'ha fet la descoberta de l'escultura realitzada pel ferrer artístic Jordi Illamola, que s'exposarà al costat del Molí de la plaça

La Pitavola tanca amb un balanç de més de 6.000 personesEduard Comellas/Comú de La Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La tercera edició de la Pitavola delComapedrosatanca amb un balanç de més de 6.000 persones que han passat per la fira mercat d'artesania, gastronomia i natura, segons informa el comú de la Massana. El conseller de Medi Ambient, SergiGueimonde, ha destacat que "s'ha complert l'objectiu principal de convertir-se en un element dinamitzador del poble d'Arinsal i del parc natural delComapedrosa".

L'organització apunta que un dels indicadors de l'alta afluència són els restaurants del poble que han participata laruta de la tapa. Aquests afirmen que els moments amb més freqüentació han estat dissabte al vespre i diumenge al migdia. A més, l'àrea infantil ha estat plena "en tot moment", i també ha aixecat interès el carrer dels oficis i elsespectaclesorganitzats.

A més, aquest diumenge s'ha fet la descoberta de l'escultura realitzada pel ferrer artístic JordiIllamola: un isard realitzat amb ferro, amb un fre antioxidant. L'estructura s'ha instal·lat al costat del Molí de la plaça.Gueimondeha explicat que "la intenció és anar col·locant escultures d'espècies d'animals que habiten el parcnaturalper fer una ruta cultural al poble d'Arinsal". El públic també ha valorat l'exposició sobre ramaderia i transhumància de NatàliaMontané, organitzada ahir al vespre, segons la corporació.

tracking