El comú preveu un "petit parc central" a prop de la caserna de bombers

L'actuació es deixa per al proper mandat perquè cal un conveni de cessió de terreny amb el Govern

Missa solemne a l'església de Santa Coloma.Comú d'Andorra la Vella / Tony Lara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Andorra la Vella vol construir un "petit parc central" a Santa Coloma el proper mandat.Aixího ha manifestat avui el cònsol menor de la parròquia, Miquel Canturri, després de la missa solemne que s'ha celebrat a l'església de Santa Coloma amb motiu de la Festa Major. El nou espai de lleure estarà situat al costat de la caserna de Bombers i perquèesdevinguirealitat caldria signar un conveni de cessió de terrenys amb el Govern, que és el propietari d'una part del terreny que ocuparia la novainstal·lació.

Canturri va indicar que aquest és l'objectiu en cas que la majoria comunal sigui la mateixa que en aquests moments. "N'hem parlat més d'una ocasió i tenim la idea des de fa anys; de cara al següent mandat s'hauria de poder signar el conveni", ha afirmat Canturri. A preguntes dels mitjans de comunicació, el cònsol menor ha ressaltat algunes de les principals actuacionsrealitzadespelcomúen els últims quatre anys, "un dels llocs on s'ha incidit més".

D'aquesta manera, ha esmentat la separativa d'aigües entre l'avinguda Santa Coloma i una part de l'avinguda d'Enclar, així com l'ampliació de les voravies i un carril bici. "Santa Coloma no ha estat oblidada, sinó que s'han fet moltes actuacions",ha assenyalatel cònsol menor.

tracking